Всі категорії
Додати товар

Набори пробників mielle, davroe, alfaparf milano

50 грн
Опис

набір пробників, 2*10мл, ЦІНА 50 грн
Ціна 50 грн без торгу.
1/Mielle Seaweed Scalp Clinic Shampoo, 10 мл
Шампунь від випадіння волосся з морськими водоростями м´яко очищає їх від накопичених забруднень, мертвих клітин і шкірного жиру, інтенсивно живить і зміцнює коріння, відновлює структуру та активізує ріст волосся.
2/Mille Scalp Specialized Seaweed Scalp Clinic Mask, 10мл
Маска проти випадання волосся з морськими водоростями призначена для жирного волосся та догляду за шкірою голови.

набір пробників, 2*10мл, ЦІНА 50 грн
Ціна 50 грн без торгу.
1/Mielle Purity Shine Water Shampoo Original, 10 мл
Інноваційна формула шампуня для тривалого та глибокого зволоження волосся та шкіри голови.
2/Mille Scalp Specialized Seaweed Scalp Clinic Mask, 10мл
Маска проти випадання волосся з морськими водоростями призначена для жирного волосся та догляду за шкірою голови.

ЦІНА 70 грн без торгу. Davroe Luxe Leave-in Masque 15 ml — незмивна маска для волосся. Оберігає волосся від втрати кольору або зменшення інтенсивності відтінку після фарбування. Зменшує статичний ефект. Проникає глибоко у волосся та робить його м'яким та слухняним.
В подарунок до маски пробнік відновлюючого шампуня для волосся Honey & Macadamia Pure Natural Balansing Refreshing Shampoo White Musk, 10ml від передового бренду KUNDAL розроблений на основі цілющого меду та ніжної антибактеріальної макадамії.

ЦІНА 70 грн без торгу. Набір пробніков уходу для кучерявого волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls. 3 позиції - ідеальний варінт для того щоб спробувати чи підійде така косметика для догляду вибагливого кучерявого волосся.
1/ Шампунь для кучерявого волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 10 мл.
Подарує вашим локонам ефективний догляд, зробить їх шовковистими та полегшить їх укладання. Лагідний склад шампуню забезпечує делікатне очищення волосся й шкіри голови, а також інтенсивне живлення та зволоження. Забудьте про неприємне розпушування волосся та насолоджуйтеся своїми неперевершено красивими локонами!
2/ Маска для кучерявого волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 10мл.
Це легкий спосіб моделювати хвилясті пасма й кучері та підтримувати їхній охайний вигляд. Водночас маска інтенсивно дбає про зволоження, живлення та зміцнення волосяних волокон. Не вагайтеся й потіште себе ніжними локонами, які не розпушуються та не розлітаються безладно навколо голови.
3/ Моделюючий крем для кучерявого волосся Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 5 мл.
Це саме той додатковий крок, який перетворює звичайну зачіску на фантастичну. Він ефективно укладає, зволожує, контролює й захищає хвилясте та кучеряве волосся від тепла й вологості. Побалуйте свої локони додатковим доглядом за допомогою моделювального крему Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, який формує приємні на вигляд і на дотик локони.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Продавець
victorializa
victorializa
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари