Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Педикульоз

149 грн
Опис

Тип засобу: Спрей

Кілька примірників у наявності

149.грн

100мл

Спрей на основі перметрину, оцтової кислоти та ефірних олій є сучасним, ефективним, нетоксичним, низькоаллергенним засобом проти педикульозу у дітей і дорослих. Забезпечує комплексний підхід, який знищить як дорослих особин вошей, так і їх гниди (яйця).

Завдяки заспокійливій, антисептичній і антибактеріальній дії ефірних олій іланг-ілангу та лаванди, спрей допомагає усунути свербіж і подразнення, які виникають внаслідок розчісування та сприяє швидкому загоєнню шкіри голови в місцях укусів.

Містить: перметрин, спирт органічний, оцтову кислоту, ефірні олії іланг-ілангу та лаванди.

Перметрин компонент відноситься до групи природних піретринів, що знаходяться в рослинах родини складноцвітих, і має сильну протипедикульозну та овіцидну дію щодо людських вошей на голові (оказує паралізуючий ефект). Овіцидна дія (проти гнид) посилюється за наявності у складі засобу спирту. Наявність перметрину визначається на волоссі протягом принаймні 10 днів після одноразового застосування.
Оцтова кислота – розчиняє захисний шар і клейку основу, за допомогою якої гниди прикріпляються і утримуються на волоссі до того моменту, коли вилупляться німфи (молоді особі).
Ефірні олії іланг-ілангу та лаванди знімають подразнення і допомагають загоєнню ранок, які утворилися від розчісування голови після укусів вошей

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець

Схожі товари