Всі категорії
Додати товар

Комплекс по догляду за волоссям omega

649 грн
Опис

Тип засобу: Шампунь
Кілька примірників у наявності

Шампунь для волосся. Omega hair shampoo
Об'єм речовини: 250мл
М'який безсульфатний шампунь з Омега-3-6-9 кислотами делікатно очищає волосся і шкіру голови. Комплекс натуральних компонентів, що входять до складу шампуню, цілюще впливає на шкіру голови: запобігає появі подразнення, почервоніння, заспокоює і сприяє регенерації пошкоджених ділянок шкіри. Відновлює структуру волосся, робить їх здоровими, гладкими, м'якими, блискучими, допомагає надати об'єм. Відновлює природний рівень PH, нейтралізує дію жорсткої води. Рекомендований для використання в регулярному догляді за чутливою шкірою голови, дерматитах шкіри голови, псоріазі, екземі.

Захист волосся і шкіри голови від сонячних променів UVA + UVB забезпечує високоефективний, фотостабільний УФ фільтр Tinosorb S
Часте застосування гарячих стайлерів для укладки, негативний вплив навколишнього середовища і неправильний догляд можуть бути причиною сухості і пошкодження волосся. Відновити пасма вам допоможе ефективна маска OMEGA від J'erelia. Особлива формула маски заснована на дії цінних Омега 3-6-9 жирних кислотах і рослинних компонентах. Активні компоненти маски інтенсивно зволожують пасма, утримуючи цінну вологу, зміцнюють структуру волосся, запобігаючи його ламкості. Регулярне застосування маски для волосся відновить волосся, додасть йому гладкості, розкішного сяйва і м'якості.
І саме бальзам OMEGA буде кращим вибором. Він ефективно відновлює структуру волосся, покращує його міцність і силу, робить його менш крихким і ламким. Засіб глибоко зволожує і живить, підтримує еластичність і гладкість. Підтримує і підсилює яскравість кольору натурального і фарбованого волосся.
Саме для повернення блиску і здоров'я пасмам рекомендуємо двофазний спрей для кінчиків волосся, завдяки якому ви завжди зможете наситити їх поживними речовинами.

Містить: екстракт груші, екстракт персика, масло кокоса, касторову олію, Омега-3-6-9 кислоти, бета-глюкан. Двофазний спрей з чудовим коктейлем натуральних активних компонентів:

глибоко зволожує і надовго утримує вологу, м'яко живить
відновлює пошкоджену структуру волосся, зміцнює і ущільнює, робить волосся здоровим, еластичним, гладеньким і міцним
забезпечує захист кутикули, захищає від потьмяніння, надає об'єм, блиск і м'якість
повертає волоссю природну життєву силу і здоровий блиск.
Спрей робить «керованим» неслухняне волосся, полегшує розчісування, захищає від високих температур при укладанні.

Рекомендований:

для жорсткого неслухняного волосся
для тонкого, м'якого, потьмянілого волосся без об'єму
для пошкодженого, ослабленого, ламкого волосся
для волосся з посіченими кінчиками

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?