Всі категорії
Додати товар

Набір для волосся soika "глибоке очищення" з ана кислотами (шампунь,кондиціонер )

260 грн
Опис

Косметика ОРИГІНАЛ.

У набір входить:

✅ Шампунь для жирного волосся з АНА кислотами, пребіотиками, ябл. оцтом Soika, 300 мл
✅ Кондиціонер для жирного волосся з АНА кислотами, пребіотиками, ябл. оцтом Soika, 200 мл

1) Шампунь для жирного волосся:

Складові шампуню живлять і підтримують природний мікробіом шкіри, стримують ріст патогенної мікрофлори, зволожують шкіру та попереджають зневоднення. Ці активи передбачають інтегрований підхід до збереження здоров'я та краси волосся та шкіри голови.

Комплекс АНА кислот, пребіотики та яблучний оцет дбайливо та глибоко очищає надлишковий себум та бруду. Активують механізми захисту та регенерації шкіри, стимулюють вироблення природного колагену та еластину. Активні протигрибкові та антибактеріальні властивості допомагають запобігти появі лупи.

Комплекс AHA-кислот (гліколева, молочна, яблучна, винна, лимонна): забезпечує делікатне очищення від надлишкового себуму та бруду, які накопичуються на шкірі голови. Допомагає нормалізувати вилучення себуму. Запускає механізми захисту та регенерації шкіри, стимулюючи вироблення природного колагену та еластину.

2) Кондиціонер для жирного волосся відмінно живить, зволожує та зміцнює волосся. Оздоровлює, повертає їм блиск та шовковистість.

Кондиціонер дає миттєвий результат ламінування ефекту. Активні речовини засобу глибоко проникають у структуру волосся – це знижує поверхневий опір, робить пасма більш слухняними, запобігає розпушенню та статичній електризації після розчісування.

✅ Яблучний оцет: містить вітамін Е, С, А, В1, В2, В6, яблучну, молочну, лимонну кислоту, пектин, мідь, натрій, залізо, фтор, калій та інші мікроелементи.
❗ Вітамін А має відновлюючі властивості, що регенерують, допомагає відновити ламке і січене волосся, повертає йому природний блиск і шовковистість. ❗Вітамін Е природний антиоксидант, що перешкоджає випаданню волосся, захищає волосся від впливу навколишнього середовища.
❗Вітамін С, допомагає зробити волосся блискучим, красивим, міцним.

Характеристики

Виробник: Soika
Країна виробник: Україна
Тип волосся: Жирні, Комбіновані
Тип шкіри голови: Жирна
Класифікація косметичного засобу: Мас маркет
Призначення засобу для волосся: Відновлення, Для обсягу, Від лупи, Очищення
Проблема волосся і шкіри голови: Жирність шкіри, Лупа, Ослаблені волосся, Стоншене волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 300мл

Схожі товари