Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Хна безбарвна хна індійська

170 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска

Натуральна маска для волосся (безбарвна хна) - Indian Henna Neutral, 100 г

Дія
100% рослинна маска для волосся створена за рецептами Аюрведи. Використовується для посилення кольору при фарбуванні волосся натуральною фарбою на основі хни, а також як кондиціонер і маска для відновлення волосся. Використовуйте цю маску регулярно і ви повернете здоров'я своєму волоссю, відновіть їх структуру. Волосся стане гладким, блискучим і легко розчісується.

Містить вітаміни та біологічно активні елементи, які зміцнюють і живлять, сприяють відновленню пошкодженого волосся, перешкоджають його випаданню, надають об'єму та гарному блиску. Добре очищає та живить шкіру голови. Допомагає боротися з лупою (сухою та жирною) та перешкоджає її появі, нормалізує виділення шкірного сала.

Підходить для всіх типів волосся. Хна безбарвна, тому не фарбує волосся, але світле і сиве волосся надає легкий золотистий відтінок.

Склад: касія туполіста (cassia obovata).

Застосування
Перед застосуванням вимийте та висушіть волосся. Одягніть на руки одноразові рукавички. Вміст упаковки помістіть у чистий неметалевий посуд, додайте гарячу воду і розмішайте до однорідної маси (консистенція кетчупу).

Нанесіть отриману масу волосся і рівномірно розподіліть. Після цього розчешіть волосся неметалевою гребінцем з рідкими зубами. Надягніть пластикову шапочку, залиште на 60-120 хв. Ретельно промийте волосся.

Упаковка
Порошок безбарвної хни – 100 г, одноразові рукавички, шапочка для волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
user841561
user841561
Була

Схожі товари