Всі категорії
Додати товар

Ампули від випадіння волосся ринфолтил rinfoltil еспрессо

250 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

У НАЯВНОСТІ! Відправка в день замовлення!
Ринфолтил Еспрессо, як і раніше,містить екстракт плодів карликової пальми Serenoa repens. Але тепер в його склад доданий кофеїн – потужний стимулятор росту волосся.
Вплив кофеїну на ріст волосся проявляється незалежно від схильності до випадання або облисіння. тепер він буде ефективний, якщо випадання волосся не пов'язано з андрогенетичною алопецією. І навіть якщо ваші волосся здорові, лосьйон в ампулах Ринфолтил® Еспресо зробить їх ще міцніше.
У разі, якщо у пацієнта йде процес втрати волосся, ефект від кофеїну може просто призупинити його, а перекрити, тобто. викликати зміцнення раніше вмираючих волосяних фолікулів.
Дозування кофеїну в нових ампулах здатне повернути до активного зростання навіть волосся, запрограмоване природою на вмирання. Примітно, що кофеїн впливає на волосся тільки при зовнішньому нанесенні і не виявляє активності при прийомі всередину. Можливо, тому людство не прийшло до цього відкриття раніше.
Спосіб застосування: застосовувати 3 рази на тиждень, 3-4 місяці безперервно. Розкрийте фіалу, відламавши верхівку по білій лінії. Надягніть на фіалу дозатор. Нанесіть вміст фіали на чисту шкіру волосистої частини голови. Обережно масажуйте до тих пір, поки розчин не вбереться в шкіру. Розчин не залишає після висихання слідів на волоссі, володіє легким, рослинним запахом. Не змивати препарат і не мочити волосся протягом 5-6 годин після нанесення. Обов'язково вимити руки після кожного застосування.
Розчин в ампулах Ринфолтил не залишає після висихання слідів на волоссі. Володіє легким рослинним запахом.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари