Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Маска для волосся 8 секунд masil 8 seconds 200 мл

1410 грн
Опис

Тип засобу: Маска

🆕Маска для волосся Салонний ефект за 8 секунд
Masil 8 Seconds Salon Hair Mask🆕
.
Лише 8 секунд!!️ знадобиться, щоб волосся стало ідеально гладким, шовковистим і блискучим!
Маска, яка ідеально підходить для зайнятих міських жителів, які дбають про красу свого волосся!😍
.
Формула маски глибоко проникає через кутикулу та позитивно впливає на відновлення структури волосся, відновлює пружність і еластичність, нормалізує pH шкірних покривів голови, зменшує жирність шкіри голови та перешкоджає випаданню волосся.🤗
.
✔️Основні інгредієнти:
➖Гідролізований кератин — є найближчим білком до структури волосся й найефективнішим. Він прекрасно зміцнює волосся, проникає й заповнює порожнечі. У складі гідролізованого кератину міститься цистеїн. Завдяки йому ці білки легко вбудовуються в структурі волосся в місці пошкодження й дають стійкий доглядальний ефект, допомагають знижувати пористість волосся завдяки заповнення порожниною, а також згладжують поверхню і збільшують еластичність.
.
➖Гідролізований колаген покращує структуру волосся й повертає йому природний здоровий вигляд, пружність і пишність.
.
➖Протеїни шовку збільшують утримання вологи на поверхні волосся, надають волоссю еластичність, здоровий вигляд, м'якість і шовковистий блиск.
.
➖Спіруліна стимулює активний ріст волосся, робить його гладким і шовковистим, збільшує природний об'єм, пробуджує цибулини, що «сплять».
.
➖Також маска містить 16 рослинних інгредієнтів, включно з лакрицю, зеленим чайом, лавандою, лимоном, центеллом, апельсином, гінкго та іншими екстрактами, які відновлюють пошкоджене волосся, роблячи його шовковистим і струменястим.
.
✔️Спосіб застосування: Змішайте філер із водою в пропорціях 1:1. Ретельно перемішайте. Нанесіть маску на вологе волосся після миття шампунем, рівномірно розподіліть на всій довжині, залиште на 8 секунд (допускається залишати маску на волоссі на 3-5 хвилин, у разі сильно пошкодженого волосся), змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари