Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Незмивний крем-догляд redken frizz dismiss rebel tame cream 40fpf

530 грн
Опис

Виробник: Redken
Тип засобу: Інший засіб

Любите експериментувати з волоссям, створювати нові укладки і «приміряти» модні образи? В такому разі у вашому б'юті-арсеналі обов'язково має бути багатофункціональний б'юті-продукт американського бренда Redken. Frizz Dismiss Rebel Tame Cream 40FPF – це незмивний крем, який забезпечить волоссю багатогранний догляд. Продукт замінить вам і живильну есенцію, і крем для термозахисту, і стайлінговий засіб. Косметичний продукт надає волоссю гладкість, еластичність і гарантує захист від високих температур до 230 °.

Такий розкішний результат забезпечується завдяки дорогоцінним оліям, які входять до складу засобу. Крем робить локони гладенькими та еластичними. Він не потребує змивання, що значно економить час на проведення б'юті-процедур. Спеціальні компоненти продукту захищають волосся від впливу вологи, запобігають січенню і сплутуванню.

Спосіб застосування

нанести на чисте, підсушене рушником волосся, не змивати. Укласти його як зазвичай.

Склад

Aqua, cetearyl alcohol, orbignya oleifera seed oil, parfum, glycerin, behetrimonium chloride, cetrimonium chloride, amodimethicone, sodium benzoate, isopropyl alcohol, peg/ppg/polybutene glycol-8/5/3 glycerin, pentaclethra macroloba oil, bht, hexyl cinnamal, citric acid, trideceth-6, chlorhexidine dihydrochloride, xylose, ethylhexyl methocinnamate, alpha-isomethyl ionone.

Призначення: зволоження, розгладження, стайлінг
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип волосся: нормальне, товсте
Країна ТМ: США
Зроблено в: США
Об'єм, мл: 250

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
redli...
redlineline633019
Київ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари