Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Паста для укладки redken texturize rewind 06 pliable styling past

499 грн
Опис

Виробник: Redken
Тип засобу: Інший засіб

Кілька примірників у наявності

Канули часи, коли модними були залаковані укладки. Сучасні люди віддають перевагу рухомому стайлінгу і динамічними пасмами з легким ефектом розтріпаності. Для того, щоб створити справді стильний образ без обтяження і склеювання волосся, зверніть увагу на приголомшливу пасту для укладання Redken Texturize Rewind 06 Pliable Styling Paste професійного американського бренда Redken.

Паста не призначена для створення об’єму. Її принциповою відмінністю від пінок і мусів є те, що вона надає волоссю необхідної текстури, зберігаючи укладку еластичною. Щільна кремоподібна консистенція не засихає шкіркою, даючи змогу протягом дня змінювати напрямок пасом, згинати їх і проводити будь-які маніпуляції. Завдяки живильному складу засіб також доглядає за волоссям, зберігаючи його природний блиск і зволоженість. Виберете прогресивний і «інтелектуальний» стайлінг для краси і здоров'я локонів!

Спосіб застосування

розітріть пасту у руках та нанесіть на вологе або сухе волосся, створюючи бажану форму.

Склад

Aqua / Water / Eau, Butylene Glycol, Steareth-20, Cetearyl Alcohol, PVP, PPG-5-Ceteth-20, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Propylene Glycol Ceteth-3 Acetate, Phenoxyethanol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Parfum / Fragrance, Methylparaben, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylparaben, PEG-90M, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Coumarin, CI 42090 / Blue 1, CI 17200 / Red 33.

Призначення: стайлінг, фіксація
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип волосся: всі типи волосся
Країна ТМ: США
Зроблено в: США
Об'єм: 150ml

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
redli...
redlineline633019
Київ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари