Всі категорії
Додати товар

Шампунь біоксин проти випадіння волосся для жирного волосся 300 мл

530 грн
Опис

Постійні стреси, неправильний спосіб життя і негативний вплив навколишнього середовища не кращим чином позначаються на стані нашого волосся - воно тьмяніє і починає рясно випадати. Однак турецька косметична компанія знайшла вирішення цієї проблеми - Bioxsine - ефективний шампунь проти випадіння, призначений для жирного волосся.

У косметичному продукті міститься Biocomplex B11 - це комплекс цінних вітамінів, корисних мінеральних речовин і рослинних екстрактів, який активно протидіє випаданню волосся. Він делікатно очищає пасма і шкіру голови, при цьому зміцнює фолікули локонів і збільшує їх густоту. У засобі не містяться шкідливі лаурил сульфат натрію і лаурет сульфат натрію, а також барвники, тому він не стане причиною алергічних реакцій і свербежу шкіри голови. Шампунь чудово живить волосся, надаючи йому життєву силу, здорову шовковистість і сліпучий блиск. Застосовуючи препарат «Біоксин» регулярно, ви забудете про випадання волосся і будете власником розкішних пасом.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь Bioxsine на вологе волосся, ніжно втирайте рідине кінчиками пальців у шкіру голови протягом 1,5-2 хвилин, потім ретельно змийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Продавець
sk4021
sk4021
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари