Всі категорії
Додати товар

Kerastase resistance bain therapiste шампунь-ванна для сильно пошкодженого волосся, розпивши.

330 грн
Опис

Kerastase Resistance Bain Therapiste.
Шампунь-ванна для сильно пошкодженого волосся.

Цей продукт доступний у розпиванні:
50 мл — 330 гривень.
100 мл — 590 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Якщо у вас серйозні проблеми зі здоров'ям волосся, часто мучить ламкість, сухість, тонкість і млявість улюблених пасом, то лікувальний шампунь Kerastase Resistance Therapist Balm-in-Shampoo створений для вас.

Унікальна формула відновлювального шампуню-бальзаму для дуже пошкодженого волосся дає змогу активним компонентам продукту швидко проникати у внутрішні шари волосини, розгладжуючи та випрямляючи його стрижень, що сприяє зміцненню пасом. Під час миття корисні інгредієнти засобу глибоко живитимуть ваші локони, насичуючи їх усіма необхідними вітамінами та мінералами, без яких волосся не може досягти природного блиску. Обволікальний комплекс амінокислот дає змогу зменшити тертя всередині структури волосся, покращити його гладкість, шовковистість і пружність, неабияк полегшуючи процес розчісування й укладання.

Регулярне використання шампуню Kerastase Resistance Therapist Balm-in-Shampoo дасть змогу вам забути про грудки волосся на гребінці та надати локонам здорового вигляду та сліпучої краси.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, зробити легкий масаж, змити. Нанести маску для волосся.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари