Всі категорії
Додати товар

Olaplex набір еліксир для волосся #3, шампунь для глибокого очищення 4c та маска №8, 3*20 мл

650 грн -8% 600 грн
Опис

olaplex Набір Еліксир для волосся #3, Шампунь для глибокого очищення 4C та маска №8, 3*20 мл

Ціна 600 грн.

- Еліксир для волосся "Досконалість волосся" Olaplex Hair Protector No. 3, 20 мл

Корисним вибором для домашнього догляду за волоссям стає інноваційна продукція американського бренда Olaplex. Еліксир «Досконалість волосся» розроблений спеціально для того, щоб у проміжку між салонними процедурами ви могли підтримувати красу ваших локонів. Olaplex Hair Protector No.3 не містить шкідливих речовин: альдегідів, сульфатів, силіконів, фталатів і діетаноламіну.

Засіб універсальний, тому підходить як для натурального волосся, так і для тонованого або фарбованого, а також для локонів після хімічної завивки. Ніжна кремоподібна консистенція і приємний косметичний аромат — додаткові бонуси. За допомогою еліксиру ви збережете ваші локони красивими, ніби щойно після салону!

Спосіб застосування: рекомендується наносити достатню кількість еліксиру на вологі, підсушені рушником волосся. час витримки — мінімум 10 хвилин. Для пошкодженого волосся: не змивати, нанесіть No.3 повторно мінімум на 10 хвилин. Чим довший час витримки, тим кращим буде ефект. Еліксир потрібно змивати із застосуванням шампуню і кондиціонера. Рекомендується використовувати один раз на тиждень.

- Шампунь для глибокого очищення Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo, 20 мл

Будьте готові показати своє бездоганне волосся вже за короткий час. Шампунь для глибокого очищення від бренда Olaplex здатен вам у цьому допомогти. Засіб працює за запатентованою технологією OLAPLEX Bond Building Technology ™. Він зміцнює структуру волосин, реконструює та скріплює пошкоджені ділянки. До того ж продукт захищає ваші пасма від подальшого пошкодження. Як він це робить? Засіб ретельно очищає волосся від забрудників, які можуть руйнувати локони. Мова йде про мінерали жорсткої води, хлор та навіть важкі метали. Після чищення волосся матиме свіжий та доглянутий вигляд. Воно поверне блиск, об’єм та м’якість. Шкіра голови при цьому буде ретельно очищеною від себуму та ороговілих клітин.

Особливості Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo:

- є на 100% веганським засобом;
- розроблено й створено без жорстокості до тварин;
- формула без фталатів, сульфатів, парабенів, фосфатів, горіхів, глютену;
- має збалансований pH;
- підходить для всіх типів волосся;
- продукт рекомендовано застосовувати 1 раз на тиждень замість звичайного шампуню;
- важливо після шампуню використовувати кондиціонер Olaplex Bond Maintenance Conditioner No. 5 або маску Olaplex №8 Bond Intense Moisture Mask;
- продукт постачається без коробки, що дає змогу зменшити вуглецевий слід

- Інтенсивна зволожувальна бонд-маска "Відновлення структури волосся" Olaplex №8 Bond Intense Moisture Mask, 20 мл

Olaplex — широко відомий бренд професійної косметики, передові експерти якого запатентували унікальну рецептуру, що захищає волосся від хімічного і термічного впливу. Інтенсивно зволожувальна бонд-маска, розроблена його майстрами, забезпечить вашим локонам густоту та блиск, а також відновить пошкоджену структуру волосяного стрижня. Її високоефективна формула містить bis-aminopropyl diglycol dimaleate — активний компонент, здатний реконструювати дисульфідні зв'язки в пасмах і повернути втрачену еластичність.
Особливості №8 Bond Intense Moisture Mask бренда Olaplex:

- має потужну зволожувальну дію;
- робить локони неймовірно шовковистими, гладенькими та сяйними;
- відновлює та ущільнює пошкоджені пасма;
- має антистатичний ефект;
- містить олію насіння соняшника, що володіє вологостримувальними властивостями;
- олія насіння лимонника альба чудово захищає волосся від сухості, ламкості та негативного впливу навколишнього середовища;
- комплекс амінокислот регенерує локони.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари