Всі категорії
Додати товар

Шампунь-пілінг brelil bothalia peeling 85750 ph 6.5, 150ml

270 грн
Опис

Шампунь-пілінг Brelil Bothalia Peeling 85750 pH 6.5, 150ml — глибоко очищає шкіру голови, видаляючи змертвілі клітини та стимулюючи оксигенацію тканин. Мікрогранули поглинають надлишки шкірного сала та лупи та надають детоксикувальну дію на шкіру голови, роблячи її ідеально чистою та готовою до кращого вбирання для наступних процедур.

Застосування:

Розподіліть продукт частинами на всьому волосячому покриві голови, використовуючи спеціальний аплікатор. Емульгуйте, м'яко масажуючи коловими рухами волосяний покрив відкритими долонями. Ретельно промийте волосся водою.

Активні інгредієнти:

Яблуко — відоме своєю дуже високою концентрацією антиоксидантів. Поліфеноли, що містяться в яблуку, фактично нейтралізують вільні радикали, зупиняючи пошкодження клітин і тканин. Воно зволожує й оживляє тон волосся, а також повертає блиск тьмяному й ослабленому волоссю.

Фундук — багатий на мінерали, вітаміни та жирні кислоти. Зберігає волосся сильним і здоровим, допомагаючи запобігти ламкості. Має потужну поживну та відновлювальну дію, здатне оживити волосся і повернути йому блиск і щільність.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Об'єм:
125 мл

Схожі товари