Всі категорії
Додати товар

🤎набір проти випадіння та для жирного типу волосся від bogenia 🤎

720 грн
Опис

Hair Loss Control
Shampoo створений із метою профілактики й зменшення випадіння волосся. Активні компоненти продукту відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищаючи і тонізуючи шкіру голови. До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів та корисних речовин, які слугують природним джерелом мікроелементів, мінералів і антиоксидантів, оновлюючи й помітно омолоджуючи волосся, даруючи йому шовковистість, легкість при розчісуванні та природний блиск.
Обʼєм - 500 ml

Кондиціонер для
волосся Bogenia створений для
підтримання гладкості та природної краси волосся. Ефективність продукту заснована на поєднанні корисних екстрактів рослин і доглядальних компонентів.
Обʼєм - 500 ml.

Зупинити процес випадіння волосся допоможе лікувальна сироватка Hair Loss Control Treatment від Bogenia. Сироватка
чудово тонізує і зміцнює шкіру, а також насичує клітини необхідними живильними речовинами. Сироватка сприяє зменшенню випадіння та активує ріст нових волосків. Завдяки унікальному складу з природними інгредієнтами, вона забезпечує ефективну дію і допомагає отримати здорове, сильне і красиве волосся.
Спосіб застосування : нанести сироватку на корені волосся і розтерти пальцями. Використовувати 2-3 р в тиждень. Не змивати!
Обʼєм - 30 ml

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари