Всі категорії
Додати товар

🩷професійний догляд за волоссям з олійкою марули🩷

1060 грн
Опис

Без перебільшень, це не догляд, а золото для вашого волосся ✨

🩷Професійний зволожуючий шампунь з олією Марула. Містить комплекс рослинних олій та екстрактів марули та аргани, які повертають силу і красу волоссю, глибоко живлять, відновлюють їх структуру, захищають від впливу Уф-променів, глибоко очищюють шкіру голови. Пришвидшує ріст волосся та перешкоджає випадінню, не містить парабенів.

🩷Кондиціонер полегшує розчісування неслухняного і кучерявого волосся, відновлює по всій довжині і реконструює кінчики, що січуться. Олія марули зволожує, надає волоссю гладкість і блиск. Олеїнова кислота, антиоксиданти, омега жирні кислоти захищають, зміцнюють та покращують еластичність волосся.

🩷Професійна маска для волосся
Bogenia. Дає інтенсивне зволоження та відновлення та зміцнення пошкодженого волосся. Підвищує пружність і еластичність, захищає колір. Надає неймовірний блиск та ефект ламінування.

🩷Спрей 12в1 - формула із нано-молекулами білків відновлює структуру волосся. Гідролізований кератин у складі засобу захищає від ламкості та пошкоджень, марокканська арганова олія зволожує та живить структуру волосся, а також ефективно захищає від термічних пошкоджень, масло жожоба надає блиску, полегшує розчісування та укладання.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 400мл
  • 250мл
  • 300мл
Об'єм:
250 мл 300 мл 400 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?