Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь "імбир"

500 грн
Опис

Косметичний засіб, який містить натуральний екстракт імбиру, який має властивості підживлювати волосся зсередини та зовні. Імбир багатий на антиоксиданти, вітаміни та мікроелементи, які сприяють росту волосся, зменшенню лупи та запобігають появі ламкості і пошкоджень волосся.
Зміцнює волосяні цибулини, допомагаючи запобігти випадінню волосся. Додає об'єм та блиск волоссю, залишаючи його м'яким та гладеньким.
Це продукт для догляду за волоссям, який містить в собі цілющі властивості імбиру. Містить антиоксиданти та антибактеріальні властивості, які можуть допомогти зменшити запалення на шкірі голови і знизити випадіння волосся. Він створений на основі компонентів, які мають відновлюючу та зміцнюючу дію.
Шампунь з імбирем додає об'єм волоссю, допомагаючи створити здоровий та витривалий образ. Імбир стимулює кровообіг, волосся стає більш здоровим, сильним та відновленим. Зміцнює коріння волосся, роблячи локони сильнішими і здоровішими, Після застосування імбирного шампуню волосся стає м'яким і блискучим. Підходить для всіх типів волосся та щоденного застосування.

Основні властивості:

-Зміцнює волосся.
-стимулює ріст.
-Зменшує випадіння.
-Створює захисний бар'єр.
-зменшує жирність.
-Покращує загальний стан волосся та шкіри голови.

Ключові компоненти:

Екстракт Імбиря - поліпшує клітинний метаболізм і циркуляцію крові, живить волосяні фолікули, що активізує ріст пасом,благотворно впливає на оновлення клітин, живить шкірний покрив вітамінами і мікроелементами, запобігає втраті вологи,тонізує шкіру і відновлює її тургор, має антиоксидантну властивість.

Гідролізат пшениці робить волосся м'яким, знижує електростатичний заряд, перешкоджає сухості, ламкості;

Екстракт кореня Лопуха нормалізує саловиділення шкіри, усуває лущення, відновлює бар'єрну функцію шкіри. Також усуває запальні процеси, оптимізує функцію сальних залоз, сприяє дренажу пор.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари