Всі категорії
Додати товар

Шампунь нормалізуючий для жирної шкіри голови vitael normalizing shampoo

550 грн
Опис

Шампунь нормалізуючий для жирної шкіри голови VITAEL NORMALIZING SHAMPOO

300мл. - 550грн.

Нормалізуючий шампунь для жирного волосся Vitalfarco Vitael Sebum-Normalizing Shampoo інтенсивно протидіє надмірному виробленню шкірного сала, якісно очищає волосся та шкірний покрив, а також має заспокійливий ефект. Лікувальний шампунь має нормалізуючу та очищуючу дію, оскільки склад засобу створений на основі себорегулюючих речовин та натуральних екстрактів евкаліпта і кропиви. Препарат чудово підійде для догляду за чутливою шкірою голови. Натуральні екстракти регулюють роботу сальних залоз та мають антибактеріальну дію. В результаті регулярного використання шампуню волосся стане об'ємним, легким та на довго збереже свіжість!

Характеристики Vitalfarco Vitael Sebum-Normalizing Shampoo:
-Видаляє шкірний жир з волосся та шкіри голови;
-Нормалізує природний pH шкіри голови;
-Робить волосся свіжим та легким;
-Підходить для жирного волосся та чутливої шкіри;
-Склад збагачений екстрактами евкаліпта та кропиви;
-Розв'язує проблему надмірної жирності волосся та шкіри голови.

Інгредієнти Vitalfarco Vitael Sebum-Normalizing Shampoo:

Кропива. Володіє протизапальними, антибактеріальними та загоювальними властивостями. Екстракт кропиви протидіє випадінню волосся та зміцнює волосяні фолікули. Кропива усуває свербіж, повертає блиск волоссю, робить його густим і слухняним.

Евкаліпт. Має потужну протизапальну, антисептичну, антибактеріальну та протиінфекційну дію. Евкаліпт сприяє росту волосся, стимулює кровообіг, додає блиску і протидіє випаданню. Компонент підвищує еластичність пасом, бореться з лупою та свербінням шкіри голови.

Пантенол. Заспокоює та зволожує волосяне волокно, повертає їм здоровий і блискучий вигляд, додає об'єм, еластичність і м'якість.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 300мл