Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь з оливковою олією harems 375 ml

399 грн
Опис

Відновлюючий шампунь з оливковою олією – природний дотик до волосся

Відкрийте для себе відновлюючий шампунь з оливковою олією для відновлення та живлення вашого волосся природним шляхом. Цей спеціальний шампунь глибоко доглядає, зміцнює та відновлює ваше волосся завдяки своїй формулі, збагаченій оливковою олією.

Оливкова олія - ​​це диво природи, яке століттями використовується для догляду за волоссям та шкірою. Він живить та зміцнює пасма волосся, а також зволожує шкіру голови. Відновлює сухе і пошкоджене волосся, робить його більш м'яким, яскравим і здоровим.

Шампунь, що відновлює, захищає волосся від вільних радикалів і зменшує ознаки старіння волосся завдяки багатому вмісту антиоксидантів. Очищаючи шкіру голови, він також розслаблює шкіру голови та запобігає утворенню лупи. Підтримує ріст волосся сильнішим і здоровішим.

Відновлюючий шампунь з оливковою олією має натуральну формулу, що не містить шкідливих хімікатів. Не містить парабенів, сульфатів, штучних барвників та консервантів. Таким чином, воно забезпечує здорове та безпечне очищення, зберігаючи при цьому природну структуру вашого волосся.
Додатково крем для обличчя, крем для тіла, мило та скраб з оливковою олією.
#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 400мл
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари