Всі категорії
Додати товар

Укріплюючий шампунь mise en scene scalp care shampoo, 680 мл.

595 грн
Опис

код 597

Зміцнюючий шампунь активно впливає не тільки на волосся, але і на шкіру голови, усуваючи свербіж та сухість.

М'яка формула шампуню, створена на базі екстрактів цілющих трав, дбайливо очищає шкіру голови від надлишок себуму, нормалізує роботу сальних залоз та забезпечує чистоту та свіжість волосся на довгий час.

Містить антивіковий комплекс, який усуває ламкість волосся.

Забезпечує дбайливий догляд за чутливою шкірою голови, усуває дискомфорт, подразнення та зміцнює коріння волосся, запобігаючи випаданню.

Екстракт імбиру, багатий на вітаміни і мінерали, активно живить коріння і стимулює кровообіг, прискорює ріст здорового і міцного волосся, покращує його структуру, усуває лупу і свербіж, знімає подразнення шкіри голови і робить волосся сильним і блискучим.

Екстракт бамбука підтримує оптимальний рівень зволоженості і перешкоджає сухості шкіри голови, заспокоює подразнення, зміцнює волосся та стимулює його зростання.

Екстракт кореня Латаття Білої виводить скупчені у волоссі і шкірі голови токсини, надає сильну протизапальну, пом'якшувальну і заспокійливу дію, знімає подразнення, надає лікувальну дію, інтенсивно зволожує волосся, відновлює їх еластичність і пружність.

Підходить для всіх типів волосся, у тому числі для чутливої шкіри голови та ослабленого волосся.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся, м'яко помасажуйте шкіру голови, змийте водою.

Об'єм 680 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 750мл
Об'єм:
750 мл

Схожі товари