Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Concept green line шампунь від лупи 300мл

150 грн
Опис

Concept Green Line Шампунь від лупи 300мл Поява лупи тепер зовсім не причина сильно турбуватися. Завдяки шампуню від марки Concept можливо дуже швидко позбутися такої проблеми. Ефективне дію продукту можна пояснити тим, що він впливає на причину утворення лупи, а не просто усуває симптоми. Компоненти шампуню перешкоджають розмноженню бактерій і грибків, які і утворюють лупа. Він попереджає її подальшу появу, позбавляє від свербіння і печіння, а також надає антибактеріальну дію. Шампунь регулирует работу сальных желез, препятствуя слишком интенсивному выделению себума. Средство очистит, увлажнит и успокоит кожу головы, снимет раздражение и воспаление. Средство мягко очищает кожу головы и волосы, на долго оставляя ощущение свежести и чистоты.

Способ применения: на влажные волосы легкими массажными движениями нанести необходимое количество шампунь от перхоти Concept anti-dandruff shampoo и оставить на 2-3 минуты. После чего смыть теплой водой.
Дополнительные фото по запросу.
Не всегда на сайте
Татьяна
💞Подписывайтесь на мои обновления!💞 Багато якісної косметики,парфумерії та інших речей!🎁📿🎀💄👗👖💅👚👜💍👛 Відправлю будь-якою службою доставки після оплати на картку Приватбанку

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize