Всі категорії
Додати товар

Masil 5 probiotics apple vinegar shampoo шампунь на основі яблучного оцту

20 грн
Опис

М'який шампунь для чутливої шкіри голови на основі яблучного оцту і рослинних компонентів Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo, делікатно очищає волосся і шкіру голови, видаляючи надлишки себума, ороговілі частинки та інші забруднення, сприяє нормалізації кислотно-лужного балансу шкіри завдяки оптимальному pH5-6, що допомагає зміцнити захисний бар'єр, насичує вологою та живить волосся, локони набувають блиску і м'якості.

Яблучний оцет у складі шампуню регулює баланс рН, нормалізує вироблення шкірного сала, тим самим зменшуючи сальність жирного волосся і зволожуючи сухе. Яблучний оцет відновлює здоровий вигляд волосся і посилює його ріст, зміцнює волосся і пом'якшує його, насичує корисними речовинами, легко знімає з волосся залишки засобів для укладки, усуває ламкість і посічені кінчики. Також яблучний оцет піклується і про здоров'я шкіри голови, зменшує прояв лупи та заспокоює легкий свербіж.

Крім яблучного оцту, у складі шампуню комплекс рослинних екстрактів, які живлять, зволожують і відновлюють волосся, вирівнюють баланс рН і заспокоюють шкіру голови. Результатом застосування цього шампуню стане ідеально чисте, блискуче, оновлене, шовковисто гладке волосся.

Основні інгредієнти:
Лактобактерії забезпечують живлення нормальній флорі, що заселяє шкіру голови, і забезпечують витіснення патогенних мікроорганізмів, які нерідко є причиною появи лупи, випадіння і ламкості волосся. Чинять антимікробну, заспокійливу та антивікову дію. Допомагають побудувати колаген у дермі - ключовий білок у шкірі, що впливає на її текстуру і тонус. Допомагають краще зволожувати шкіру, зменшити ушкодження від ультрафіолетового випромінювання та уповільнити старіння.

Екстракт кореня в'яза має протизапальну, зволожувальну дію, сприяє відновленню бар'єрних функцій шкіри.

Екстракт магнолії захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолету, перешкоджає старінню шкіри та розгладжує зморшки, перешкоджає руйнуванню колагену та еластанових волокон, сприяє розгладженню зморшок.

Екстракт кизилу містить потужний вітамінний комплекс, який допомагає зміцнити волосся і запобігти його ламкості. Надає волоссю шовковистості, а також позбавляє лупи.

Екстракт картоплі містить вітаміни А, В, С, кальцій, марганець, залізо, цинк. Знижує випадання волосся, позбавляє лупи, Сік картоплі допоможе активувати його ріст. Відновлює роботу сальних залоз, допомагає в разі себореї та передчасного посивіння.

Екстракт лотоса зволожує шкіру, освіжає і тонізує шкіру, повертає їй пружність, сприяє відновленню еластичності, регенерує, заспокоює, зменшує пори.

Шампунь не містить силіконів, сульфатів, штучних консервантів.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на мокре волосся і шкіру голови, помасажуйте і змийте теплою водою. За необхідності - повторіть.
8ml

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
8 мл

Схожі товари