Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь gz store «дари моря» 100 х 5 шт

1232 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

1760 грн
Опис

Твердий шампунь Дари моря створений для догляду за нормальним і жирним волоссям. Гіпоалергенний засіб насичує їх корисними морськими мікроелементами, вітамінами, значно покращуючи стан локонів та надаючи їм блиску.

Корисна дія

Натуральний шампунь містить багато поживних речовин, здобутих з морських глибин. Вони благотворно впливають на структуру волосся та шкіру голови, забезпечують оптимальне очищення та зволоження. Морські солі, водорості, мінерали та бруду мертвого моря допомагають відновити нормальний гідроліпідний баланс та роботу сальних залоз. Тому пасма менше жирніють і довше зберігають свою чистоту, свіжість.

Органічний шампунь Дари моря допоможе зменшити випадання волосся, він стимулює мікроциркуляцію крові та приплив кисню до клітин. І, відповідно, активізує життєдіяльність цибулин, збільшуючи густоту локонів, забезпечуючи їх усім необхідним харчуванням. На відміну від продуктів із синтетичними компонентами, гіпоалергенний шампунь із рослинними ПАР не сушить шкіру та не завдає дискомфорту.

Рекомендуємо купити твердий натуральний шампунь для регулярного застосування. З ним волосся перетвориться, виглядатиме доглянуто, з розкішним блиском і об'ємом. Також помітно покращає стан шкіри голови, засіб регенерує пошкоджені ділянки та попереджає появу лупи.

Поради щодо використання
Органічний шампунь наносять на мокре волосся, потім масажують і змивають чистою водою. Рекомендуємо доповнити догляд за локонами натуральним бальзамом Дарунки моря.

Важливо!
Зберігають натуральні шампуні за кімнатної температури протягом 1 року, загорнувши в папір або залишивши у відкритому вигляді.

У різних партіях продукт може відрізнятися за структурою, кольором та ароматом, оскільки в основі складу природні рослинні інгредієнти.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл

Схожі товари