Всі категорії
Додати товар

Шампунь для усунення жовтизни la'dor anti yellow shampoo

550 грн
Опис

Знахідка для блондинок😍🔥 La'dor Anti Yellow Shampoo - це шампунь для усунення жовтизни на світлому волоссі. Він якісно очищає пасма, вимиває всі забруднення, а також вирівнює тон локонів і покращує їх колір. Переваги використання: - Ефективне очищення. Шампунь якісно очищає пасма і шкіру голови, видаляє всі забруднення, нейтралізує сальність, виводить лупу. - Комплексна дія. Шампунь не тільки очищає волосся, але і доглядає за ним. Він пом'якшує, живить і зволожує пасма, збагачує вітамінами, підвищує їх еластичність і пружність. Він також склеює пошкоджені лусочки, розгладжує локони від коренів до кінчиків і покращує їх загальний стан.
- Вирівнювання кольору. Шампунь містить спеціальний фіолетовий пігмент, який нейтралізує жовтизну освітлених пасм, підвищує їх яскравість, вирівнює тон і покращує колір. Він підсилює природний блиск волосся, надаючи йому прохолодного платинового відтінку.

Спосіб застосування:
Видавіть трохи шампуню, розбавте з водою в долонях, нанесіть на вологе волосся і рівномірно розподіліть. М'якими рухами помасажуйте шкіру голови близько хвилини. Добре промийте локони. При необхідності повторіть процедуру. Використовувати не частіше ніж раз на тиждень.

Шампунь 300мл

Заходьте на інші товари в моєму магазинчику, величезний вибір продуктів по догляду, ціни вас приємно здивують🔥 Допоможу підібрати засоби👍🏻☺️

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари