Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Натуральний шампунь для жирного і комбінованого волосся hillary green tea shampoo, 250 мл

138 грн
Опис

РЕЗУЛЬТАТ Дбайливо очищає, живити волосся і шкіру голови корисними вітамінами і мікроелементами, робить волосся гладеньким і шовковистим. У ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ ШАМПУНЮ ДЛЯ ЖИРНОГО І КОМБІНОВАНОГО ВОЛОССЯ HILLARY GREEN TEA SHAMPOO? Натуральний шампунь Hillary GREEN TEA містить комплекс активних компонентів, що значно поліпшують стан волосся. А також: ти користуєшся 100% натуральним продуктом не містить SLS, силікони і парабени АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ Екстракт зеленого чаю містить величезну кількість антиоксидантів і біостимуляторів. Встановлено, що цей інгредієнт включає вітаміни А, В, С, Е, мікроелементи, мінерали, амінокислоти, білки, ефірні олії, дубильні речовини і ферменти. Екстракт зеленого чаю один з найкорисніших інгредієнтів в косметології. Він забирає почервоніння шкіри, пом'якшує і розгладжує її, відновлює колір обличчя, очищає і звужує пори, усуває вугровий висип. Також він стимулює вироблення колагену. Сорбітол - це натуральний інгредієнт, який зустрічається в плодах горобини, яблуні, черешні, сливи, водоростях. У промислових масштабах його часто отримують з крохмалю кукурудзи і пшениці, а також деяких тропічних рослин. Сорбітол покращує стан волосся і його структуру, надає йому блиск, усуває роздратування шкіри голови. Це один з тих інгредієнтів, які значно прискорюють відновлення волосся. Сорбітол зволожує шкіру, усуває роздратування, а тому його часто використовують в кремах і лосьйонах. Також він застосовується, як підсолоджувач в зубних пастах - одним з його корисних властивостей є регулювання вологості і стимулювання слиновиділення. Гідролізат протеїнів пшениці - це білки, що збігаються за складом з білками шкіри і волосся людини. У них входити гліцин, глутамін, аланін і пролін. Вони сприяють регенерації шкіри і стимулюють вироблення колагену. Протеїни, що містяться у пшениці, сприяють відновленню водного балансу шкіри. Надзвичайно корисний гідролізат протеїнів пшениці в засобах по догляду за волоссям. Він надає волоссю гнучкість, блиск, потовщує структуру і запобігає ламкості. Вміщені в ньому протеїни знижують наелектризованість волосся. Також протеїни ефективні в лікуванні пошкодженого волосся.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Нанести шампунь масажними рухами на вологе волосся, спінити, залишити на 1-2 хвилини, потім ретельно змити теплою водою. Повторити двічі. Підходить для щоденного застосування.
Увага! Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі негайно промити їх водою.

Рекомендується використовувати в комплексі з кондиціонером для жирного і комбінованого волосся Hillary GREEN TEA Сonditioner.

Beauty-хак:

Має накопичувальний ефект, при постійному використанні покращується зовнішній вигляд волосся.

При використанні кондиціонера Hillary, волосся наповнюються активними речовинами та стає менш ламким.

Нашарування різних видів ненатуральних доглядів тривалий час, зазвичай, робить волосся тьмяним. При різкому переході на безсульфатні засоби, волосся може стати менш об'ємним. Йому просто потрібен час, щоб звикнути до такого догляду і відновити рівень кислотності, який раніше був порушений сульфатами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aniass366
aniass366
Дніпро
Була