Всі категорії
Додати товар

Шампунь-кондиціонер для всіх типів волосся, укріплюючий з молочними протеїнами та...

229 грн
Опис

Шампунь-кондиціонер забезпечує очищення від повсякденних забруднень, дбайливий догляд за всіма типами волосся та їх укріплення

Екстракти вівса і жита та молочні протеїни допомагають укріпленню волосся, стимулюють волосяні цибулини, протидіють випадінню та сприяють посиленню росту. Протеїни, вітаміни, мінерали, на які багаті ці компоненти, зміцнюють, відновлюють і захищають структуру волосся від коренів до самих кінчиків. Роблять його гладеньким, надають здорового блиску.

Шампунь має кондиціонуючий ефект, волосся після миття стає розсипчастим і легше розчісується.

Містить: гліцерин, алантоїн, екстракт вівса, екстракт жита, гідролізовані молочні протеїн Екстракт вівса забезпечує захист структури волосся, необхідне живлення та зволоження, дарує їм дзеркальну гладкість та природний блиск. Кремній, що у значній кількості міститься в екстракті вівса, сприяє укріпленню волосся та Екстракт жита має поживний, пом'якшуючий і тонізуючий ефект, заспокоює шкіру голови. Сприяє укріпленню волосся, протидіє випадінню, посилює ріст. Містить комплекс протеїнів, який інтенсивно зволожує та відновлює структуру волосся. Молочні протеїни є одними з кращих джерел білка і наділені потужними регенеруючими, зволожуючими, протизапальними та пом'якшувальними властивостями. Ефективно живлять волосся, а також сприяють їх росту і відновленню.

Об'єм 750мл

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари