Всі категорії
Додати товар

Набір: маска і шампунь із олією оливи. маски в подарунок

299 грн
Опис

В ПОДАРУНОК МАСКА ОДНОРАЗОВА ІЗ САКУРОЮ І ЛАВАНДОЮ!!!! (Що на останньому фото)

В НАЯВНОСТІ НАБІР: - Маска Bioagua з маслом оливи! - Шампунь Bioagua з маслом оливи.

Набором ДЕШЕВШЕ!!

Шампунь з Олією Оліві Bioаqua - цей ефективний засіб для щоденного очищення волосся. Делікатно видаляючи суху лупу, цей шампунь нормалізує роботу сальних залоз, усуваючи підвищену жирність шкіри голови. Розгладжуючи структуру волосся по усій довжині, шампунь робить їх сильнішими, більш еластичнішим.

Засіб ідеально підходить для сухого, пошкодженого волосся, оскільки він містить зволожуючі і поживні інгредієнти.
Окрім Олії Оливи, відомої своєю регенеруючою властивістю, в складі також є присутніми Екстракт Шавлії і Комплекс Біо-сахаридів. Ці компоненти допомагають добитися м'якості волосся, захистити їх від ультрафіолету. Вони насичують шкіру Вітамінами і Мінералами, запобігаючи її сухості і появі лупи. Нормалізований Гідро-Ліпідный баланс і регуляція вироблення себума - ще дві причини на користь цього косметичного продукту. До переваг Шампуню можна віднести: М'якість дії.
Засіб підходить для щоденного застосування, воно не обтяжує волосся, не сушить шкіру голови. Наявність Натуральних компонентів. Діючи максимально ефективно, такі речовини відмінно справляються зі своїм завданням: захищають волосся від шкідливих впливів, зміцнюють коріння і стимулюють їх активну роботу, тобто ріст волосся. Комплексний вплив.
Шампунь з Маслом Оливи не тільки зволожує шкіру голови, а й насичується волосяні фолікули вітамінами і мінералами, необхідними для повноцінної роботи і росту. Економічність витрачання. Шампунь відмінно піниться, і для миття голови досить зовсім невеликої кількості, тому об'єму 400 мл вистачить надовго.

Шампунь з Олією Оливи Bioаqua - це сила Натуральних Олій і Екстрактів рослин для Вашого волосся. Після використання цього засобу волосся стає шовковистим, гладким, сяючим. Вони слухняні і не заплутуються, не ламаються. Хороше зволоження - те, що треба сухим пасмам. І з цим шампунем Ви забезпечите ним його, подаруєте красу і шовковистість. Так ви зможете отримати повноцінний догляд для волоссям.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lili7772
lili7772
Супер-продавець
Сарни
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари