Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Двофазний кондиціонер для об'єму волосся valquer two-phase volume-up conditioner 200 мл

892 грн -10% 803 грн
Опис

Двофазний кондиціонер із ефектом об'єму.

Головною особливістю нового кондиціонера Válquer є застосування ексклюзивної технології , яка дозволяє досягти фантастичного ефекту на щільність волосся.

Він запобігає подразненню і свербінню, надає волоссю виняткову м'якість і робить його шовковистим і слухняним, не залишаючи слідів.

Активні інгредієнти:

Екстракт зародків пшениці особливо багатий на білки, ліпіди та вуглеводи. Цей злак діє на волосся, захищаючи його від зовнішніх впливів, відновлюючи і кондиціонуючи його, підвищуючи його еластичність, утворюючи плівку, яка знижує ризик ламкості. Крім того, він має антиоксидантну активність завдяки вмісту глутатіону і цистеїну.
Він також містить пантенол , що надає блиск і кондиціонуючий ефект при відновленні пошкодженого волосся.
Фітокератин , екстракт, що складається з вільних амінокислот рослинного походження (кукурудза, пшениця та соя), пропорція яких аналогічна амінокислотам людського кератину. Переваги цього екстракту полягають саме у збільшенні кількості вільних амінокислот, присутніх у волоссі, які відіграють дуже важливу роль для волосся, оскільки допомагають зберегти його вологим і гнучким, надаючи їм блиск і життєву силу.
Спосіб застосування. Струсити кондиціонер. Розпорошити на вологе волосся. Не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize