Всі категорії
Додати товар

Спрей для об’єму волосся davroe voluminous spray 200 ml

1309 грн
Опис

Voluminous Spray — спрей для об’єму волосся.

Розроблений на основі передових рослинних компонентів, включаючи екстракти крес-салату, листя оливи та сливи какаду, спрей Davroe забезпечує миттєвий природний результат, який довго зберігається. Він живить волосся від коренів до кінчиків, одночасно забезпечуючи ефективну фіксацію та захист від впливу високих температур та гарячого повітря. Створює невагомий об’єм, надає волоссю пружності та щільності, завдяки чому воно стає більш густим та пишним. Його можна використовувати від коренів до кінчиків для легкої, довготривалої, природної фіксації.

Активні компоненти:
Протеїни кіноа – має потужну антиадипогенезну дію - запобігає появі та розвитку нових адипоцитів (жирових клітин). Утворює на поверхні волосся захисну плівку, що захищає від впливу шкідливих факторів довкілля, утримує природну вологу.
Екстракт листя оливи – забезпечує широкий спектр антибактеріальних та захисних властивостей, а також тонізує, зволожує та заспокоює подразнення.
Екстракт сливи какаду – потужний антиоксидант, що уповільнює процес старіння та підвищує пружність шкіри, стимулює оновлювальні процеси.

Рекомендації щодо застосування:
Рівномірно розпиліть на вологе волосся, приділяючи особливу увагу прикореневій зоні. Для максимального ефекту використовуйте круглу щітку-браш під час сушіння феном.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?