Всі категорії
Додати товар

Кератиновий спрей для захисту та відновлення волосся lador eco before care keratin ppt 30 ml

115 грн
Опис

La'dor Eco Before Care Keratin PPT — спрей із кератином PPT для захисту та відновлення волосся.

Спеціальна професійна лінія для відновлення волосся La'dor — це передова розробка корейських учених. Призначена для догляду за пошкодженим волоссям, який передбачає насамперед відтворення його первісної цілісності. Оригінальна формула засобів для догляду за волоссям дає змогу відновити гідроліпідну оболонку волосяного стрижня, яка є природним захистом здорового волосся.

Засіб ефективно відновлює пошкоджену структуру волосся, живить ваше волосся. Захищає колір волосся. Волосся має блискучіший і глянсовий вигляд. Рідкий кератин, потрапляючи на волосся, проникає в його структуру й активно заповнює собою найдрібніші тріщини, склеює посічені кінчики, наділяє волосся додатковою міцністю й об'ємом. Лікування на основі кератину допомагає відновити волосся будь-якої текстури.

Кератин — це натуральний білок, який є найважливішим компонентом для волосся. Кератин формується кератиноцитами, живими клітинами, що синтезують кератин, які которують, є засновною складаною частиною волосся. Використовування дивовижних звій кератину для догляду за волоссям дає змогу структурі волосся здорового, привабливого та гарного вигляду. Кератин зволожує волосся і проникаючи вглиб відновлює різні ушкодження структури волосся. Натуральний кератин не робить волосся товстішим і не випрямляє, він діє подібно до дуже великої «заплатки» на ушкодженій ділянці волосся (порівнюючи з гідролізатами й амінокислотами), долаштовує його до Вашого нормального первинного стану, «закладеною» природою.

✨ Відновлення структури волосся на всій довжині (склеювання лусочок);
✨ Сприяє покращенню живлення волосся;
✨ Запобігає сухості, посіченості та ламкості волосся;
✨ Покращує захист волосся перед фарбуванням, тонуванням;
✨ Закріплення кольору після фарбування;
✨ Посилення ефекту під час випрямлення та завивання волосся;
✨ Сприяє росту волосся й запобігає його випаданню;
✨ Надає волоссю еластичності та блиску;
✨ Відновлює волосся після фарбування, температурного та хімічного впливу (фени, бігуді, плойки, праски тощо);
✨ Полегшує розчісування й укладання волосся;

➡ Застосування: перед фарбуванням або завиванням нанесіть спрей на сухе або трохи вологе волосся. Зачекайте, поки засіб вбереться практично повністю та почніть процедуру. Для відновлення волосся розподіліть невелику кількість засіб за вимитим і підсушеним волоссям. Це незмивний догляд.

✨ 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 30мл
  • 150мл
Об'єм:
30 мл