Всі категорії
Додати товар

Спрей для збільшення об'єму волосся bio.teen, 150 мл

249 грн
Опис

Вашому волоссю не вистачає об’єму, життєвої сили та блиску? Тоді саме час познайомитися із інноваційним містом, який допоможе легко досягти пушап ефекту. Завдяки вмісту пантенолу спрей зволожує та запечатує кутикули волосся, що робить його надзвичайно ефективним у боротьбі з посіченими кінчиками. Більш того, продукт чудово відновлює й оздоровлює прядки від самих коренів, роблячи їх більш об'ємними, блискучими й здоровішими. Укладайте волосся як схочеться, не турбуючись про брак об’єму і стан локонів! Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Вага
150 мл
Країна виробництва
ІТАЛІЯ
Застосування
Для зовнішнього використання. Перед використанням ретельно збовтати. Розпорошити міст на сухе або вимите шампунем і вологе волосся. Висушити феном або укласти так, як вам подобається
Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, діпальмітоілетіл гідроксіетілмоніум метосульфат, гліцерин, полікватерніум-69, мальтоолігозіл глюкозид, гідрогенізований гідролізат крохмалю, пантенол, алюмінію крохмаль октенілсукцинат, диметикон, бензоат натрію, цетримонію хлорид, молочна кислота, віддушка, лимонна кислота, натрію хлорид, денатурований спирт, бутилгідрокситолуол, ізопропіловий спирт, лімонен, цитронелол, ліналоол, гексилциннамаль.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари