Всі категорії
Додати товар

Спрей для запечатування кутикули фарбованого волосся medavita color fixative sealing spray

1100 грн -5% 1045 грн
Опис

СПРЕЙ ДЛЯ ЗАПЕЧАТУВАННЯ КУТИКУЛИ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ MEDAVITA COLOR FIXATIVE SEALING SPRAY

Обʼєм: 150 мл

Глянцевий спрей, що запечатує кутикулу фарбованого волосся, фіксуючи пігмент (pH 3,5). Робить волосся надзвичайно шовковистими та блискучими та полегшує процес сушіння та укладання. Забезпечує максимальний захист від надмірної вологи та сухості. Містить комплекс натуральних активних інгредієнтів рослинного походження на основі фітокератину, збагачений амінокислотами. Живить, зволожує, додає яскравості, подовжує інтенсивність та життя кольору, робить волосся м'якшим і блискучим, відновлює і зміцнює його. Містить протисонцевий фільтр UVA/UVB. Для професійного та домашнього догляду.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

ФІТОКЕРАТИН
Рослинна альтернатива кератину — основного білка, що формує волосся. Містить 18 амінокислот пшениці та сої, що відновлюють структуру волосся із середини, роблячи його сильним і здоровим. Пшеничні білки завдяки своїй низькій молекулярній масі легко проникають у стрижень волоса, надають йому щільність, блиск і м'якість. Соєві білки утворюють захисну мантію на волоссі, роблячи його м'яким і шовковистим.

САФЛОРОВА ОЛІЯ
Багата на омега-6 і вітамін К, широко використовується в косметиці, бо вона має потужну живильну та відновлювальну дію, а завдяки своїм винятковим зволожувальним властивостям, допомагає захистити та кондиціонувати сухе, ламке волосся.

ОЛІЯ МОРІНГИ
Ця насичена живильна олія містить високий відсоток жирних кислот (олеїнової, пальмітинової, лінолевої), фітостеролів, вітамінів А, Е та С. Вона захищає волосся, надаючи йому блиск, об’єм і життєву силу. Запобігає зневодненню та захищає волосся від смогу, УФ-променів і вільних радикалів

AMINO CONCENTRÉ
Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктуризують волосся, заповнюючи пустоти в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Об’єм: 150 мл.

Не містить парабенів.

Клінічно випробувано.

Гіпоалергено.

ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАСТОСУВАННЮ
Розпорошіть спрей на довжину та кінчики вимитого та підсушеного рушником волосся.
Не змивайте.
Висушіть волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 150мл