Всі категорії
Додати товар

Спрей для укладання волосся ультрасильної фіксації ec1, 100 мл

129 грн
Опис

Завдяки своїй ультрасильній фіксуючій формулі спрей для волосся EC1 допоможе легко укласти волосся в будь-яку зачіску та гарантує тривалий захист укладки навіть в сиру і дощову погоду. Кератин у складі спрею підтримує еластичність та красу локонів, відмінно зволожує і надає красивого блиску. Не пошкоджує структуру волосся та шкіру голови. Візьміть з собою: оптимальний об’єм і зручний розмір якнайкраще підходять для поїздок. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання. Перед застосуванням ретельно збовтати. Тримаючи флакон вертикально, рівномірно розпилити спрей на волосся з відстані приблизно 30 см.

Застереження
Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці подалі від джерел вогню. Не розпиляти поблизу відкритого вогню, легкозаймистих матеріалів або розпечених предметів. Не палити. Уникати впливу прямих сонячних променів і нагрівання більше 50°C. Ємність знаходиться під тиском. Не розбирати, не проколювати та не спалювати навіть порожній флакон. Навмисно не вдихати розпилений засіб. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Денатурований спирт, бутан, ізобутан, пропан, сополімер октілакріламіду/акрілата/бутиламіноетілметакрилата, амінометилпропанол, віддушка, гідролізований кератин, вода, ліналоол, лімонен.
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари