Всі категорії
Додати товар

Спрей-догляд для стимуляції росту волосся для жінок dermofuture, 30 мл

469 грн
Опис

Спрей-догляд містить спеціально розроблений для жінок рослинний комплекс Rapidity NEW-5 Her™, компоненти якого глибоко проникають у шкіру голови, пробуджуючи та стимулюючи до росту волосяні фолікули, а також пригнічуючи процеси старіння волосин. Завдяки цьому засіб від DermoFuture:

Зміцнює та оздоровлює локони
відновлює волосяні цибулини
запобігає випадінню волосся
Спрей посилює проникнення активних речовин у волосяні фолікули, таким чином прискорюючи ріст волосся. Живить волосяні цибулини, робить волосся сильнішим і щільнішим, додає об’єму. Більш того, формулу засобу підсилено рослинними екстрактами центели азіатської, сої дикої й пшениці, а також такими мегакорисними компонентами, як аргінін й апігенін, які піклуються про здоров’я шкіри голови й локонів.

Не містить парабенів, силіконів, лауретсульфат натрію, емульгаторів, штучних барвників і шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ПОЛЬЩА
Застосування
Для зовнішнього використання розпилити засіб на корені волосся, після чого вмасажувати у суху шкіру голови. Зробити делікатний масаж, який прискорить дію продукту та покращить кровообіг. Залишити як мінімум на 4 години, можна на ніч. Для отримання кращого результату застосовувати спрей регулярно 2 рази на тиждень. Для отримання найкращих результатів і підсилення дії спрею рекомендується використовувати інші засоби серії для стимуляції росту волосся DermoFuture Hair Growth.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, етиловий спирт, гліцерин, аргінін, бутиленгліколь, ППГ-26-Бутет-26, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, апігенін, олеанолова кислота, біотиноїл трипептид-1, молочна кислота, екстракт центели азіатської, екстракт зародків сої, центели азіатської екстракт зародків пшениці, пантенол, феноксиетанол, етилгексилгліцерин.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари