Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Lador філер для відновлення структури волосся perfect hair filler філер 1 штука

85 грн
Опис

Lador Філер для відновлення структури волосся Perfect Hair Filler Філер 1 штука

Цей унікальний продукт від Lador дає можливість повернути пошкодженому, тонкому, неслухняному волоссю атласну гладкість і здоровий блиск. Lador Perfect Hair Filler згладжує і запечатує лусочки верхнього шару волосся, за рахунок чого розгладжує їх поверхню та зміцнює структуру. Філлер дозволяє буквально після першого застосування створити ефект салонного догляду і перетворити пористе, посічене волосся в шовковисті струмені пасма.

Perfect Hair Lador – філер для відновлення волосся, який може застосовуватися як експрес-догляд перед заходами, коли важливо виглядає надзвичайно. Також продукт застосовується курсом для оздоровлення та зміцнення пошкодженої структури волосся.

Оздоровлення та зміцнення пошкодженої структури волосся.
ОПИС
У складі Lador Fillerкомплекс керамідів для відновлення захисного ліпідного бар’єру волосся;гідролізований кератин, що заповнює порожнечі у пошкодженій волосяній структурі та зміцнює зовнішній кератиновий шар волосся;гідролізат протеїнів шовку, який спрямований на відновлення, пом’якшення та розгладжування пасм;гідролізований колаген, що відповідає за підтримку еластичності, захист та блиск волосся.
Оптимально використовувати філер Ладор у догляді за сухим волоссям, що складно піддається укладання, схильним до сплутування, електризації, а також пошкодженим внаслідок завивок, термодії або фарбування.
Призначення
Розгладжування волосся.Надання блиску.Відновлення пошкодженого волосся.Пом’якшення, полегшення процесу укладання.Спосіб застосуванняФіллер для волосся Lador потрібно попередньо змішати із прохолодною водою у співвідношенні 1:1. Після контакту з водою продукт емульгується, перетворюючись на ніжне молочко. Перемішуйте масу, поки вона стане однорідною.Для змішування використовуйте керамічну ємність.Наносите La’dor Perfect Hair Filler на вологе волосся, попередньо підсушене рушником.Вдягніть термошапочку або звичайну косметичну целофанову шапочку і прогрійте волосся феном протягом 5 хвилин.Залиште філер на 20-60 хвилин.Змийте теплою водою.Lador філер може застосовуватися разово для ефекту розгладж

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mangosteens
Mangosteens
Одеса
18% виконаних замовлень
Була