Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Вітаміни для волосся ellips hair treatment 8шт

140 грн
Опис

Вітаміни для волосся Нічне сяйво (Shiny Black) з фундуком і маслом алое віра

Інноваційні вітаміни для волосся «Нічне сяйво» з фундуком і маслом алое віра від індонезійського бренду Ellips ретельно доглядають за вашими волоссям, роблячи їх блискучими і слухняними. Капсули дуже зручно застосовувати. До їх складу входять живильні компоненти, в числі яких і цінне масло алое віри, яка допомагає волоссю стати міцними, сильними, шовковистим і гладкими. Засіб також містить масло фундука, пучок волосся. Поєднання вітамінів А, С, Е і провітамін В5 потужно оздоровлює волосся і захищає їх від шкідливого ультрафіолету. Марокканське масло сприяє засвоєнню всіх корисних складових продукту.

Завдяки легкій текстурі вміст капсул не жирнит і не обважнює волосся, швидко всмоктуючись. Легкість, швидкість і користь застосування продукту робить його чудовим засобом по догляду за темними волоссям.

Спосіб застосування: відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисті, вологі волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивання. Висушити і укласти волосся звичайним способом.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари