Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Крем для волосся vitality's we-ho liss cream (б/у)

550 грн
Опис

Дівчатам із кучерявим волоссям прекрасно відомо, як іноді складно впоратися з неслухняними кучерями, які так і норовлять вислизнути з укладки. Але не варто сильно засмучуватися, адже можна вдатися до допомоги професійного препарату зі стайлінгової лінії Weho vitality's - чудесного й ефективного крему для випрямлення норовливих пасом, який дарує стійкий результат.

We-Ho Liss Cream, як і всі косметичні засоби італійського бренда, - це елегантна простота і неймовірна якість професійної укладки. За його допомогою досягається ефект випрямленого волосся, варто тільки нанести продукт на вологе і попередньо вимите волосся. Крем ідеально підходить для кучерявого волосся, крім того, забезпечує локонам неймовірну шовковистість і м'якість, привабливий блиск. Завдяки легкому ступеню фіксації крему для випрямлення кучері не склеюються і не стають брудними і липкими, а навпаки - мають натурально сяйний та здоровий вигляд.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість продукту на попередньо вимите волосся, з якого видалена зайва волога. Приступити до сушіння волосся, натомість постійно, але легко їх натягаючи. Для отримання ефекту суперпрямого волосся рекомендується використовувати щипці для випрямлення пасом.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
125 мл
Продавець
darilaya
darilaya
Була