Всі категорії
Додати товар

Вітамінні капсули для волосся sevich hair vitamin mix

300 грн
Опис

Вітамінні капсули для волосся Sevich Hair Vitamin Mix містять в баночці мікс з 7 видів капсул, кожен з яких вирішує певну проблему. Ви можете використовувати такий комплекс для інтенсивного догляду за волоссям або ж, протестувавши, обрати найбільш підходящі капсули для вашого типу волосся.
- Червоні (4 шт) – для відновлення пошкодженого волосся – оздоровлюють, надають блиск, захищають. Містять у складі комплекс вітамінів А, С, Е, В5, олію жожоба, марокканську олію.
- Фіолетові (4 шт) - для фарбованого волосся - зберігають колір фарбованого волосся, надають гладкості і сяйва. Містять марокканську олію, олія пісоняшника, олію сої, арганову олію, вітамін А та С.
-Зелені (4 шт) - для сухого та посіченого волосся - зволожують, склеюють посічені кінчики, глибоко проникають у структуру волосся, усувають сухість, попереджають ламкість. Містять олію насіння камелії, марокканську олію, вітамін В5.
- Чорні (4 шт) – для темного волосся та захисту від сонця – посилюють блиск темного волосся, живлять та захищають від ультрафіолету. Містять олію кукуї, алое вера, марокканську та арганову олію.
- Помаранчеві (4 шт) - для живлення ламкого волосся - глибоко живлять структуру волосся, зволожують, запобігають виникненню посічених кінчиків. Містять екстракт меду, екстракт женьшеню, вітамін Е.
- Жовті (4 шт) - для живлення та блиску - глибоко живлять та зволожують волосся по всій довжині. Насичують корисними вітамінами, містять цілющий масляний комплекс, який запобігає сухості та виснаженню, робить волосся слухняним, гладким і блискучим. Містять алое вера, олію сої, марокканську олію.
- Золоті (4 шт) - для ламкого і пористого волосся - живлять і зволожують сухе волосся, роблять його здоровим, блискучим і слухняним. Допомагають утримувати вологу, створюють захисний бар'єр на поверхні волосся, запобігають заплутуванню. Містять олію жожоба, алое вера, олію сої, марокканську олію, арганову олію.
(І дві капсулки в баночці рандомні)

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anja1994
anja1994
Виноградів
0% виконаних замовлень
Була