Всі категорії
Додати товар

Спрей захист для волосся innersense hair love prep spray 59ml

650 грн
Опис

Перший важливий крок у режимі, який потрібно виконати багатьом, Hair Love Prep Spray покриває ваші пасма легким захисним захисним покриттям, що додає блиску, щоб надати завидну форму та захист.

Маючи багатство захисних властивостей, баобаб відновлює та заспокоює коси під впливом агресорів навколишнього середовища, термічних пошкоджень та УФ-променів. Корінь дягелю є протизапальним і антимікробним інгредієнтом для заспокоєння шкіри голови, оскільки він покращує кровообіг (необхідно для здорового волосся!) і сприяє регенерації пошкодженого волосся. Чудотворець, коли справа доходить до яскравого блиску, протеїн рису також підвищує цілісність і гнучкість ваших пасом, оскільки зв’язує вологу. Більше того, основний інгредієнт вітаміну B забезпечує доставку кисню та поживних речовин до вашої шкіри голови та волосяного стрижня, відновлюючи втрачений блиск і додаючи чіткості. Доступний у повнорозмірному об’ємі 190 мл і зручному для подорожей об’ємом 59 мл * Розбризкується п’ять хвилин поспіль*

Зробіть глибокий вдих і зосередьтеся. Розчісуйте вологе волосся та розпиліть Hair Love на проділи. Дотримуйтеся продуктів Innersense Organic Beauty і стилюйте з любов’ю. Висушити на повітрі або фені; для додаткового тіла та повноти, роздуйте гладко.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
ilata.gq
ilata
Супер-продавець
Миколаїв
96% виконаних замовлень
Була