Всі категорії
Додати товар

Термозахисний відновлюючий незмивний кондиціонер з олією моної та кокосовим молочком...

695 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Плайя Термозахисний незмивний кондиціонер з олією моної та кокосовим молочком має ультралегку текстуру, яка глибоко кондиціонує та допомагає відновити та зволожити пошкоджене й сухе волосся, при цьому не обтяжуючи його. Незмивний догляд був спеціально розроблений для фарбованого, сухого і пошкодженого волосся. У разі використання фена або праски під час укладання волосся, незмивний кондиціонер захистить його від шкідливого впливу високих температур.

При нанесенні засобу на вологе волосся розчісування стає значно легшим, а олія таїтянської гарденії, проникаючи в стрижень волосини, надає волоссю гарного зовнішнього вигляду і життєвих сил. Кокосове молочко забезпечує волоссю глибоке кондиціонування та живлення, а також надає йому м'якості, еластичності та блиску. Як додаткові переваги застосування, незмивний кондиціонер розплутує неслухняні локони та герметизує кутикулу, утримуючи вологу, а також відновлює блиск волосся і зменшує появу небажаних завитків.

Олія моної — це традиційна таїтянська олія, що має божественний квітковий аромат, яку отримують наполяганням квітів тіаре в кокосовій олії. Олія відмінно відновлює сухе, фарбоване і пошкоджене волосся, доглядає за посіченими кінчиками, полегшує розчісування волосся, повертаючи йому блиск і життєві сили. Володіє хорошими зволожувальними властивостями та запобігає появі лупи. Засіб можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся та підходить для прямого, кучерявого і хвилястого волосся всіх типів.

Плайя Термозахисний незмивний кондиціонер з олією моної та кокосовим молочком не містить таких шкідливих інгредієнтів, як: глютен, сульфати, парабени, силікони та фталати. Є веганським продуктом. Не тестується на тваринах. Активна формула засобу складається з натуральних рослинних інгредієнтів, які були відібрані вручну. Пакування товару частково або повністю зроблена з переробленої сировини або придатна для подальшого перероблення. Зроблено з любов'ю в Каліфорнії, США.

ПЕРЕВАГИ ЗАСТОСУВАННЯ
Зручна форма нанесення у вигляді спрею
Відновлює сухе та пошкоджене волосся
Виключає появу небажаних завитків
Має термозахисні властивості
Глибоко живить волосся
Зберігає у волоссі вологу
Захищає волосся від агресивного впливу навколишнього середовища
Надає волоссю додатковий блиск
Робить волосся неймовірно м'яким і еластичним
Має чарівний тропічний аромат

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 150мл