Всі категорії
Додати товар

Ампули лосьйон для реконструкції волосся raywell bio hidra lotion

895 грн
Опис

Купуючи в нас Ви отримуєте лише якісний, оригінальний товар!

Остерігайтесь підробок, бережіть своє здоровья!

Лосьйон Raywell Bio Hidra Lotion для реконструкції волосся

Спеціальний засіб для реконструкції структури волосся після процедури фарбування, освітлення, хімічної та іншого типу завивок в ампулах.

Кожна ампула розрахована на двоетапне застосування з поділом вмісту на 2 частини. Одну половину використовують у складі, призначеному для проведення безпосередньої процедури, другу наносять на волосся вже як фінальний етап. Перевага використання складу – ефективне відновлення пошкодженої структури волосся.

Активні компоненти Raywell Hidra Lotion:

Олія японської камелії, віск та мінерали для зволоження, надання м'якості, шовковистості та блиску.
Сахароміцети Zn, Mg, Fe, Cu з вітамінів B мають антивікові властивості, є потужними антиоксидантами, сприяють: зволоженню; насиченню киснем; виробленню внутрішньоклітинної енергії; контролю над виділенням шкірного сала; активізації синтезу еластину та колагену; регулюванню обмінних процесів у ліпідно-білковому балансі.
Пропіленгліколь має схожі властивості з гліцерином. У зоні його відповідальності лежить поглинання вологи з навколишнього середовища та вбудовування її в структуру волосяного стрижня, захист від пересихання, підвищення еластичності та міцності локонів.
Застосовувати ампули можна для відновлення та захисту волосся:

Відновлення: після миття нанесіть вміст однієї ампули, розчешіть волосся в усіх напрямах, помасажуйте 2 хвилини, після чого ретельно змийте великою кількістю теплої води.
Захист: додайте вміст половини ампули в суміш для фарбування, хімічної завивки або освітлення, щоб захистити пошкоджене, зневоднене та пористе волосся протягом всієї процедури хімічної обробки. Після закінчення хімічної обробки та миття волосся нанесіть другу половину вмісту ампули на підсушене рушником волосся, розчешіть у всіх напрямках, залиште на 2 хвилини, після чого ретельно змийте великою кількістю води.
Одна упаковка містить 10 ампул.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
100 мл