Всі категорії
Додати товар

Erayba style active s19 thermal protector спрей-термозахист

450 грн
Опис

Ви саме та дівчина, яка не уявляє свого життя без інструментів для стайлінгу волосся? Боїтеся, що часте використання фена і віривнювача безповоротно зіпсує ваші локони? Із застосуванням термозахисту від Ерайба для волосся вам не буде про що хвилюватися. Спрей-термозахист від компанії Erayba стане вашим помічником у відновленні вже пошкоджених локонів і запобіжить подальшому негативному впливу стайлінговіх інструментів. Цей засіб не фіксує пасма, тому вони будуть виглядати натурально.
Спрей-термозахист робить локони блискучими, додає їм блиск і м'якість, дарує неймовірну гладкість. Сучасний склад продукту багатий на елементи, які наповнюють волосся вологою. Тепер ваше волосся знаходіться під захистом не тільки від термоприладив, але і від негативного впливу зовнішнього середовища і УФ-випромінювання.
Спосіб використання: розпорошити на локони по всій довжині перед стайлінгом за допомогою фена або вирівнювача.
Ми рекомендуємо купити спрей-термозахист Erayba Style Active S19 Thermal Protector для тих дівчат, які вдаються до частого використання стайлінгових інструментів і піклуються про здоров'я свого волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?