Всі категорії
Додати товар

Топ ціна!!! ампули для реконструкції волосся raywell

950 грн
Опис

Ампули для реконструкції волосся.
Це спеціальний засіб для реконструкції структури волосся після процедури фарбування, освітлення, хімічної та іншого типу завивок в ампулах.
10 ампул в одній пачці.

Відновлювально-захисний засіб для структури волосся, діюча речовина якого базується на масляній основі Цубакі з додаванням мінеральних солей і активних компонентів. Він здатний проникати в найглибшу частину волосся, де відновлює і зволожує його, таким чином повертаючи еластичність, м'якість і блиск волосся. Лосьйон являє собою концентрат з комплексу мінералів, екстракту японської камелії та воску.

Дія засобу:

* Є ефективним протектором від хімічних реагентів;
* Наповнює структуру волосків вологою, інтенсивно живить та розгладжує їх;
* Має антиоксидантну дію, запобігаючи руйнуванню волосяних клітин вільними радикалами;
* Омолоджує пасма і перешкоджає ранньому виникненню сивини;
* Запечатує кутикулу, роблячи волосся гладким, блискучим і слухняним;
* Запаює кінчики, що січуться.

Інструкція:
Для освітлення та фарбування: Змішайте 1 ампулу (10 мл) з порцією (100 мл) освітлювача або фарби - ампула не дозволяє волоссю зневоднюватися під час хімічної обробки.

Відновлення структури: Розподілити вміст 1 ампули на підсушене рушником волосся, розчесати, помасажувати 2 хвилини, потім змити теплою водою.

Захист структури волосся під час хімічних процедур: Додайте половину вмісту ампули до використовуваного хімікату. Другу половину ампули нанести на вже вимите, підсушене рушником волосся на 2 хвилини. Масажними рухами втерти у волосся, розчесати, потім змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари