Всі категорії
Додати товар

Термозахисний крем для волосся alterna caviar anti-aging replenishing moisture cc cream

390 грн
Опис

Оригінал. Без упаковки, з набору.
Об'єм 25 мл

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC Cream - незмивний термозахисний CC крем для зволоження та відновлення волосся з екстрактом чорної ікри є ідеальним багатофункціональним засобом 10 в 1. Даний засіб має дві переваги, адже його можна використовувати як незмивний засіб для зволоження та відновлення волосся і як крем для стайлінгу. Крем забезпечує волоссю зволоження, надає їм сяйва, гладкість і м'якість, а також має термозахисні властивості і забезпечує волоссю захист від ламкості та негативного впливу ультрафіолетових променів.

Клінічно доведено, що даний засіб прийде волоссю гладкість і зменшує його ламкість до 98%, при цьому забезпечує волоссю термічний захист до 230°С. Ідеально підходить для пошкодженого, сухого, прямого, хвилястого, кучерявого, жорсткого і ослабленого волосся. Відчуйте силу, вібрацію та неймовірну еластичність більш молодого та здорового волосся.

Крем має легкий ступінь фіксації і забезпечує волоссю контроль при укладанні. Підходить всім типам волосся, у тому числі і забарвленим.
Переваги застосування:
- Зволожує волосся;
- Забезпечує волоссю дивовижний блиск;
- надає волоссю шовковистість та гладкість;
- захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища та ультрафіолетових променів;
- робить волосся м'яким;
- полегшує процес укладання волосся;
- насичує волосся необхідною життєвою силою;
- запобігає ламкості волосся;
- забезпечує волоссю термозахист;
- надає укладання надлегкого ступеня фіксації.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Другой