Всі категорії
Додати товар

Insight anti dandruff лосьйон очисний проти лупи, 100 мл

790 грн
Опис

Головний біль дерматологів - себорея. З одного боку, захворювання добре вивчено, відомі й причини виникнення та способи його лікування. А кількість людей, які страждають від цієї неприємності, не зменшується. Крім причин фізіологічного характеру, дерматологи відзначають і негативний вплив невдало підібраних шампунів та неякісну воду. Разом ці дві складові здатні нашкодити навіть цілком здоровій шкірі голови. А для проблемної - просто небезпечні. Враховуючи всі ці особливості, італійська фірма Eley випустила Insight Anti Dandruff Purifying Treatment - засіб для догляду за шкірою голови.

Лосьйон для волосся проти лупи - універсальний засіб оздоровлення шкіри, до складу якого входить комбінація з лікувальних трав. Вони лікують і допомагають запобігти виникненню грибкового зараження. Причина себореї - дріжджовий грибок, який, як свідчать дерматологи, і викликає погіршення стану волосся, його швидке забруднення та лущення дерми. Одні компоненти лосьйону заспокоюють свербіж, інші знімають роздратування, треті освіжають. А всі разом - нейтралізують першопричину, не дозволяючи шкідникові розвиватися.

Спосіб застосування: нанести круговими рухами на шкіру після застосування шампуню. З лікувальною метою, для досягнення швидкого результату застосовувати щодня, або як мінімум 3 рази на тиждень, протягом 2-3 наступних тижнів. Для профілактики або підтримки ефекту - 1-2 рази на тиждень протягом 5-6 наступних тижнів. Чи не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл