Всі категорії
Додати товар

Hobe labs, energizer, стимулятор росту волосся, 237 мл

520 грн
Опис

ОПИС:
- Для густішого, густішого та здоровішого волосся!
- Для стоншеного волосся й проблем зі шкірою голови
- З жожоба та вітаміном B-5
- З Bio-FermTM

Стимулятор волосяного фолікула EnergizerTM допоможе вам домогтися густішого, густішого та здоровішого волосся. Унікальна формула з жожоба та трав у поєднанні з пантенолом (вітаміном B-5) додасть вашому волоссю і шкірі голови нову життєву силу.
Дослідження Міністерства сільського господарства США показують, що «шкіра, коли використовується як метод контролю відтоку шкірного сала, може сприяти рясному росту волосся».

ІНГРЕДІЄНТИ:
Деіонізована вода, трав'яний комплекс bio-fermTM (включно з жожобою, сапонарія, юка, розмарин, ромашка, живок, арніка, ялівець і хвощ, комплекс білків пшениці, декспантенол (вітамін B-5), пропіленгліколь, феноксиетанол, аромат чотирьох кольорів

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ:
Вимийте голову шампунем і висушіть волосся рушником. Потім розпиліть на волосся і шкіру голови стимулятор росту волосся Energizer, особлива увага приділяється ділянкам із волоссям, що рідіє. Примітка. Після того, як продукт починає діяти, можливе невелике поколювання шкіри голови. Укладіть як зазвичай. Щоб надати волоссю додаткового об'єму та пишності, можна наносити стимулятор росту волосся Energizer на сухе волосся!
_______

Імпорт із США.
Оригінал.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари