Всі категорії
Додати товар

Ампульний засіб для лікування та догляду за шкірою голови dikson polipant complex

850 грн
Опис

Ампульний засіб для лікування та догляду за шкірою голови Dikson Polipant Complex

Поліпант комплекс POLIPANT COMPLEX.

Унікальний біологічний препарат з протеїнами, плацентарних і рослинними екстрактами для лікування і догляду за шкірою голови і волоссям: лікування випадіння волосся і стимулювання їх зростання, в т.ч. андрогенної алопеції, лікування жирності шкіри голови, себореї, грибків різного походження, відновлення шкірного балансу.

Polipant Complex - це симбіоз косметики і фармакології. Ампульне біологічно активний засіб терапевтичного лікування для блокування випадання і стимуляції росту здорових, красивих волосся. Надає тонізуючу дію як на волосся, так і на шкіру голови, покращує якість волосяного стрижня і усуває лупу. Результат помітний вже на другому тижні застосування. Незамінний продукт для лікування алопеції різного походження.

Упаковка: коробка з ампулами 12 шт. по 10 мл

Активні компоненти:

Екстракт тваринної плаценти містить чинники зростання, що стимулюють сплячі клітини паросткової зони волосяного фолікула і регенерацію пошкоджених клітин шкіри голови. Містить специфічні білки, антиоксиданти, антибактеріальні сполуки і пептиди, що стимулюють імунні клітини. Цей комплекс призводить до омолодження структур волосся і шкіри голови.

 Екстракт стручкового перцю - високоефективний стимулятор росту волосся, містить у великій кількості вітаміни А і С, алкалоїд капсаїцин, який надає місцеве подразнюючу дію, а також віск, жирні та ефірні олії. Надає яскраво виражене гіпереміческімі і стимулюючу дію, покращує живлення коріння волосся.

 Екстракт кропиви - імуномодулятор, має регенеруючу, тонізуючу та протизапальну дію. 

Екстракт зародків пшениці надає волоссю натуральний блиск і покращує їх расчесиваемость.

застосування

Чи не змивати! Нанести по проділах на чисто вимите волосся і інтенсивними масажними рухами розподілити по поверхні шкіри голови.

Курс застосування:
-кожне миття голови 12 разів під ряд.
-при сильному випаданні: кожен день протягом 1-1,5 місяців
-при сезонному випаданні: після кожного миття протягом 1-1,5 місяців
-для профілактики випадіння або для стимуляції росту волосся: 1-2 рази на тиждень (через 1 миття)
-Після курсу необхідно зробити перерву не менше 1-2 місяців.

Не застосовувати вагітним і годуючим мамам!

Результат: Яскраво виражений ефект відновлення волосся. Блокує випадання волосся. Усуває всі види лущення шкіри голови. Навіть Пушкова волосся стає більш щільними.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?