Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Лікувальний набір шампунь 150 мл та лосьйон 100 мл, проти випадання волосся medavita...

3400 грн -7% 3195 грн
Опис

Лікувальний набір шампунь 150 мл та лосьйон 100 мл проти випадання волосся Lotion Concetrée. Створено на основі 13 рослинних активних речовин.

pH 3

без парабенів

клінічно протестовано

Відкрийте для себе нове спеціальне пакування Lotion Concentrée, що складається з інтенсивного ад'ювантного засобу проти випадіння волосся Lotion Concentrée у форматі спрею 100 мл та шампуню проти випадіння волосся Lotion Concentrée 150 мл у подарунок.

Дія:

дермоочищувальна

стимулювальна

пом'якшувальна

тонізувальна

зміцнювальна

Lotion Concentrée запобігає ослабленню волосся та подальшому його випаданню завдяки дії функціональних рослинних екстрактів деревію, фарфари та хінного дерева, які сприяють насиченню киснем та обміну речовин. Допомагає зміцнити систему кріплення волосся до фолікула, забезпечує ідеальну трофіку цибулини у фазі її життєвого зростання. Формування природної мікрооболонки надає волоссю силу, стійкість і легке розчісування, що робить його м'яким, яскравим і стійким до укладання. Збагачений комплексом активних інгредієнтів Lotion Concentrée Naturalis Essentiae.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ :
Поступово розподіліть шампунь по всій шкірі голови, злегка помасажуйте кінчиками пальців, ретельно змийте. Нанесіть лосьйон безпосередньо на шкіру голови. М'яко масажуйте круговими рухами. Не змивайте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize