Всі категорії
Додати товар

Шампунь та сироватка для волосся multi-active hop cones + кондиціонер для росту волосся

1317 грн
Опис

HI-11-350
Комплекс для росту волосся забезпечує інтенсивне відновлення волосся з першого застосування. Екстракт шишок хмелю оздоровить шкіру голови, поліпшить її гідробаланс, зміцнить волосяні цибулини. Вітамін В5 стимулює активний ріст волосся, відновлює пошкоджене волосся і запобігає посіченню кінчиків. Завдяки компонентам, що входять до набору, волосся отримає нове дихання, силу та блиск.

Формула шампуню для росту волосся Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating збагачена ефірною олією лемонграсу, зменшує свербіж, очищає пори шкіри голови та регулює роботу сальних залоз.

Кондиціонер для росту волосся Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating ефективно зволожує і живить волосся по всій довжині. Екстракт шишок хмелю покращує структуру волосся та допомагає ефективно зберегти вологу всередині волосин.

Мультиактивний комплекс з екстрактом шишок хмелю MULTI-ACTIVE HOP CONES надає можливість відростити здорове, красиве, шовковисте волосся. Сироватка проникає глибоко в шкіру голови та діє на клітинному рівні, стимулює ріст волосся та запобігає випадінню волосся, зберігаючи кількість та якість волосяних фолікулів.

До набору входять:

Мультиактивний комплекс з екстрактом шишок хмелю Hillary MULTI-ACTIVE HOP CONES, 50 мл;
Шампунь для росту волосся Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating, 250 мл;
Кондиціонер для росту волосся Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating, 250 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл 250 мл

Схожі товари