Всі категорії
Додати товар

Сироватка проти випадіння волосся

180 грн
Опис

❤ Сироватка Top Beauty проти випадіння волосся
❤ Активатор росту волосся - сироватка для прискорення росту волосся з цинком та аргініном. Особисто від себе можу сказати - ця сироватка дійсно працює!

‼️ У складі:
👉 Цинк - сприяє засвоєнню білка і вважається головним мікроелементом для шкіри та волосся. Нестача мікроелемента є найчастішою причиною випадання волосся у жінок.
👉 Екстракт кореня женьшеню - покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, активізує ріст волосся і запобігає появі ранньої сивини. Безліч біологічно активних речовин у корені рослини живити волосяні цибулини.
👉 Аргінін - покращує кровопостачання волосяних цибулин, що сприяє стимуляції росту волосся, а також запобігає їх випаданню.
👉 Вітаміни В3, В5, біотин відповідає за красу волосся та контролює клітинний метаболізм. Він покращує кровообіг, сприяє швидкій регенерації шкіри голови та зменшує активність сальних залоз.
👉 Екстракт ментолової олії, що входить до складу, збільшує швидкість росту волосся, зміцнює волосяні цибулини. А також зменшує жирність шкіри голови і сприяє зменшенню лупи. Спосіб застосування: Розподіліть сироватку на коренні волосся. Втирайте засіб у шкіру голови легкими масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Не змивати. Застосовувати раз на 2-3 дні.
🧴Об'єм - 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
maryn...
maryna20041992
Супер-продавець
Ромни
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари