Всі категорії
Додати товар

Набір проти випадіння волосся у жінок raywell bio tea, шампунь 250 мл + ампули 10 * 10 мл

1735 грн
Опис

НАБІР ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ У ЖІНОК RAYWELL Bio Tea, шампунь 250 мл + ампули 10 * 10 мл

В набір входить :

1. ШАМПУНЬ ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ RAYWELL Bio Tea Shampoo 250 мл

Шампунь Raywell Bio Tea Shampoo – доглядаючий шампунь від сильного випадіння волосся (виробник – Італія). Органічний, без парабенів і консервантів, багатий на рослинні компоненти склад продукту зволожує і відновлює волосся від коренів і до самих кінчиків.

Підходить для всіх типів волосся.

Збагачений екстрактом зеленого чаю шампунь Raywell Bio, м'яко очищує шкіру голови та залишає відчуття свіжості. Також зелений чай активізує швидкий ріст нових волосин і продовжує життєвий цикл старих. Оливкова олія у формулі шампуню відповідають за живлення та відновлення волосся, а також надають йому блиску. Гіалуронова кислота у формулі шампуню запобігає пересиханню і додатково зволожує волосся. Локони виглядатимуть доглянутими.

Завдяки насиченому складу засіб:

М'яко очищає та ополіскує шкіру голови, запобігає подразненню.

Відновлює та зволожує локони по всій довжині.

Зміцнює волосяні цибулини.

Підвищує швидкість росту волосся.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанести близько 10 мл шампуню на вологе волосся. Cпінити, залишити на 2-5 хвилин, після чого змити. За бажання повторити процедуру очищення

2. ЛОСЬЙОН ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ У ЖІНОК RAYWELL Bio Tea Lotion 10 * 10 ml

Ампули проти випадання волосся для жінок RAYWELL Bio Tea Lotion 10 *10 мл Терапевтичний лосьйон для запобігання випаданню волосся у жінок. Створен з використанням фітокосметики. Містить зелений чай, олію японської камелії, гіалуронову кислоту в особливій формі повільного вивільнення. Стимулює мікроциркуляцію крові в шкірі голови, сприяє зростанню та відновленню волосся, допомагає клітинному оновленню, живити волосяні фолікули.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ : рівномірно розподіліть вміст однієї ампули на чисту, суху шкіру голови, повільно помасажуйте шкіру, періодично притискаючи кінчиками пальців до повного всмоктування лосьйону. Наносити 2 ампули на тиждень перші 3 тижні, потім 1 ампула на тиждень до використання всієї упаковки. Продукт може викликати почервоніння шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Об'єм:
100 мл 250 мл

Схожі товари